Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Een bezoek aan de markt is altijd gezellig. Zeker als u dat afrondt of onderbreekt voor een lekkere hap. Jokaburger uit Riemst serveert reeds drie jaar verse en smakelijke snacks. U vindt ons terug verspreid in heel Limburg en Luik. U leest het goed: wij
De Honger Stiller biedt u een grote variatie aan eetkramen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar De Honger Stiller komt graag met de door u gewenste mobiele kraam of kramen naar de plaats waar u een feest of gezellig uitje organiseert. Wij zijn geve
Scoor bij je gasten zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Een frietkraam & hamburgerkraam is steeds een succes. Zowel voor kinderen als volwassenen.
uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..
Frituur aan huis Frietjes menu 1 2u "a volonté" smullen aan onze mobiele unit Frietjes met minimum 10 soorten saus Keuze uit 4 snacks:
Wij voorzien uw publiek van koude schotels, hamburgers, slaatjes, pasta, ijs en meer. Of u nu een koude of warme snack wilt: Jelisnack is meer dan een zoveelste hamburgerkraam.
In onze zoektocht naar de perfecte hamburger reisden we de wereld rond. In New York viel het ons op dat er een enorme cultuur van foodtrucks heerst.
Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.
Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat