Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Sinds 1992 verzorgt Werner van Hoof Fun & Food evenementencatering en partycatering op een bijzondere wijze. Werner van Hoof neemt u op deze website mee op reis langs zijn excentrieke wagens en zeldzame oldtimers en de smaakvolle producten die daarbij ho
Wij voorzien heerlijke warme en koude snacks om uw communiefeest, verjaardag, opendeurdag, fuif, party of event tot een succes te maken!
Bent u een bedrijf, vereniging of particulier en organiseert een evenement of een feest groot of klein. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie nieuwe frietwagen te plaatsen.
De frietwagen huren van De Gouden Leeuw is een gewilde afsluiter van feesten en evenementen. De nette frietwagen biedt keuze uit diverse snacks, frites en sausen. Daarnaast is de mobiele frietkraam voorzien van een automatiek. Zowel de loketautomaat als d
U hebt een bijzondere gebeurtenis te vieren en gaat er een mooi feest rond bouwen? Uw bedrijf organiseert een evenement, dat echt indruk moet achterlaten bij uw klanten en medewerkers? Er staat een opendeurdag op school gepland? Samen met vrienden zet u e
Op zoek naar een champagne foodtruck of een stijlvolle foodtruck die drank & hapjes verzorgt? Buitengewoon Bubbels combineert de exclusiviteit van bubbels, cocktails en andere drankjes met de ongedwongenheid van een airstream food truck. Want het oog wil
Frituur aan huis Frietjes menu 1 2u "a volonté" smullen aan onze mobiele unit Frietjes met minimum 10 soorten saus Keuze uit 4 snacks:
Meer informatie betreffende foodtrucks. Ontdek & boek de leukste foodtrucks voor uw bruiloft of feest!
Mobifrit heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in Vlaanderen en zelfs in Zuid-Nederland. Nu hebben ik als zoon van, zelf onze wagen gekocht en gaan verder als Pro-frit . Dit familiebedrijf biedt haar klanten een persoonlijke en perfecte service a
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat