Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!
Wij verzorgen uw communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk, geboortefeest, house-warming Vanaf 50 personen
MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.
Organiseert u binnenkort een feest ? En hebt u geen zin om zelf te koken of te bakken ? Reserveer dan het mobiel frietkraam bij Mobifrit en verras uw gasten op kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en huisgemaakte gerechten. Lekker eten en gezellighei
Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie
AFHALEN EN LEVERING AAN HUIS Frituur Richard - Borgerhout - Afhaal en leveringFrituur Richard is er trots op een zeer uitgebreide menukaart te kunnen aanbieden. Bovendien zijn al onze gerechten steeds vers en huisbereid. Zowel onze producten uit de fri
Zowel publieksevenementen, bedrijfsevenementen als privefeesten worden door ons van een professionele catering voorzien. Dit kan met de klassieke frituurwagens en hamburgerwagens maar ook uitgebreider met standen of wagens voor ondermeer pizza, belegde br
Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge
U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat