Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen.
We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.
Voor de catering op locatie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, dit alles om een goed verloop te garanderen. Charlies Frituur blijft met u meedenken en daarom hebben wij ook voor kleinere groepen diverse mogelijkheden.
Reintje verhuurt een frietwagen welke helemaal is ingericht volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. U kunt kiezen uit 3 pakketten.
Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .
Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.
Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w
De lekkerste en knapperigste biologische frietjes die je ooit hebt gehad. We bakken ze vanuit onze bakfiets die ook wel bekend is uit de Hollywood film Hitman’s bodyguard. Op jouw festival of feest? Contact ons: fedde@frietopwielen.com of +31619396872
Eetwinkel BeBo verhuurt zijn frietwagen speciaal voor feesten en partijen. Dus als u thuis een feestje geeft en uw gasten tijdens of na afloop van het feest wilt trakteren op een lekker frietje met een snack huur ons dan in. Wij komen graag met onze friet
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat