Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Onze verse lekkere frieten kunnen worden aangevuld met een brede waaier aan snacks en sauzen van welgekende fabrikanten.
Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?
Bij friteswagen.nl kunt u een professionele frietwagens huren voor al uw feestelijke of zakelijke gelegenheden. Al onze frietwagens zijn onder andere voorzien van een gas gestookt frituur, 220 voltaansluiting, afzuigkap, vriezer, koelkast, afzuigkap, ver
De Honger Stiller biedt u een grote variatie aan eetkramen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar De Honger Stiller komt graag met de door u gewenste mobiele kraam of kramen naar de plaats waar u een feest of gezellig uitje organiseert. Wij zijn geve
Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o
friet·kra·men
Huur een hamburgerkraam Huur nu een echte Amerikaanse hamburgerkraam! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een ham
Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Fo
De Ziepe Mobiel is de perfecte manier om uw verjaardag, communie, bruiloft en andere feesten van heerlijke frietjes en snacks te voorzien en is de ideale partner voor het verzorgen van uw feest in Limburg en daarbuiten. Alles gaat bij ons in overleg m
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat