Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.
Jan & Els verzorgen alle feestjes. Eender welk aantal personen. Wij hebben verschillende feestformules, indien jou formule niet bij de onze past laat vlug iets weten, wij passen onze formule aan.
Wij voorzien heerlijke warme en koude snacks om uw communiefeest, verjaardag, opendeurdag, fuif, party of event tot een succes te maken!
Huur een hamburgerkraam Huur nu een echte Amerikaanse hamburgerkraam! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een ham
Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens
U hebt een bijzondere gebeurtenis te vieren en gaat er een mooi feest rond bouwen? Uw bedrijf organiseert een evenement, dat echt indruk moet achterlaten bij uw klanten en medewerkers? Er staat een opendeurdag op school gepland? Samen met vrienden zet u e
We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.
De enige echte Frietbus. Voor een knapperige friet en een hartige snack kan u ons steeds vragen op uw feest of event. U wenst uw feestelijke gelegenheid met een originele catering, dan kunt u steeds bij ons terecht.
De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.
De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.